Около 22 милиона души в Обединеното кралство искат обезщетения и

...
Около 22 милиона души в Обединеното кралство искат обезщетения и
Коментари Харесай

„Искам обезщетения в продължение на 17 години и все още се боря - понякога не ми плащат“

Около 22 милиона души в Обединеното кралство желаят компенсации и системата от дълго време е подложена на критика за своята трудност.

Алиша Картрайт трябваше да разчита на системата за компенсации от 17 години и към момента се бори с нея - макар че споделя, че може да се счита за специалист. Майката на две деца сподели, че главният проблем, с който се сблъсква всеки месец, е по какъв начин DWP дефинира какъв брой можете да получите, което я е сложило под огромно напрежение както върху финансите, по този начин и върху психологичното й здраве.

Преди близо 20 години Алиша работеше от 40 до 50 часа седмично като болногледач, само че когато забременя с първото си дете, стартира да се сблъсква с медицински затруднения. Тези затруднения значат, че тя не може да работи и защото не е в положение да покрие сметките си, Алиша се оказва, че би трябвало да изиска компенсации за първи път. Тя сподели пред The ​​Mirror: „ Не мислех, че ще имам право да се възползвам по някаква причина, само че имах и това беше голямо облекчение, тъй като въпреки да не бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР