Тотнъм официално обяви назначението на Антонио Конте като нов мениджър

...
Тотнъм официално обяви назначението на Антонио Конте като нов мениджър
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Тотнъм обяви новия си мениджър

Тотнъм публично разгласи назначението на Антонио Конте като нов управител на клуба. Споразумението сред двете страни беше подписано по-рано през днешния ден. Срокът на контракта му ще бъде до лятото на 2023 година с алтернатива за спомагателни 12 месеца.

Конте още веднъж ще работи със спортния шеф Фабио Паратичи след три години, прекарани дружно в Ювентус.

" Изключително съм благополучен да се върна към треньорството и да го направя в клуб от Висшата лига, който има упоритостта да бъде още веднъж на върха. разполага с най-съвременните уреди и един от най-хубавите игрища в света. Нямам самообладание да стартира да работя, с цел да предам на тима и почитателите пристрастеността, манталитета и решителността, които постоянно са ме отличавали, като състезател и като треньор ", бяха първите думи на някогашния треньор на Ювентус, Челси и Интер.
свързани новини3111преди 16 часа
Той добави, че предишното лято договарянията с " шпорите " не са сполучили.

" Защото краят на работата ми в Интер към момента беше прекомерно неотдавнашен и прочувствено обвързван с края на сезона, тъй че усетих, че към момента не е точният миг да се върна към треньорството. Но заразителният възторг и решителността на Даниел Леви в желанието да ми повери тази задача към този момент беше в главата ми. Сега, откакто още веднъж се появи опцията да се върна, взех решение да се употребявам ", добави още Конте.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР