Тотален раздор настана между шефа на Левски Наско Сираков и

...
Тотален раздор настана между шефа на Левски Наско Сираков и
Коментари Харесай

Сираков се скри от фенове и медии

Тотален разкол настана сред шефа на Левски Наско Сираков и проведените почитатели. Насрочената за през вчерашния ден среща сред двата лагера на " Герена " по този начин и не се състоя.
Причината е недопускането на медии по време на диалозите и нежеланието на почитателите да излъчат представители, а да има по-широк обсег за градивни хрумвания и дейности.
Шефовете на Левски желаеха срещата да бъде с малко хора, като се оправдаха, че стадионът е зазимен и няма топли пространства. Привържениците предложиха сами да наемат и платят зала на друго място в София, с цел да може повече от тях да участват. От " Герена " обаче не се съгласиха и пожелаха сбирката да бъде предавана по клубната телевизия, само че да няма медии, които да задават неуместни въпроси.
Вчера в 10,30 ч., за когато беше обявена срещата, пред касите на ст. " Георги Аспарухов " се събраха близо стотина ентусиасти. След 30-минутно очакване стана ясно, че всичко пропада.
Срещата бе проведена, откакто двете страни насочиха разнообразни оферти. На 13 декември няколко фенски организации желаеха да се видят със притежателя, като обявиха, че " ще е културно без събличане и рекет ", откакто Сираков ги беше обвинил, че го притискат да им даде клуба.
Впоследствие беше подложен катанец на вратата, която води към офисите на Сираков и Боримиров.
" С това, което вършиме, не заслужавате да останете и една минута повече. Отдавна трябваше да сте си тръгнали. Какво слагате катанец, все едно си мислите, че не можем да влезем ", закани се водачът на фракцията " София Запад " Любомир Костадинов-Младежа.
Имаше и нецензурни викания към притежателя, който почитателите назовават Раев. Около час по-късно ултрасите си потеглиха.
" Доколкото зависи от мен, среща във формата, в който те оферират, няма да се организира нито в този момент, нито в различен миг. Приключваме със срещите на мрачно. Това е нездравословно и неверно, споделям го на фона на 20-годишен опит. Извадили сме си поуките, признаваме си грешките, че сме се съгласявали на сходни срещи ", сподели Димитър Костадинов от " Левски на левскарите ".
" Каква сума прибира мажоритарят и членове на неговото семейство от компанията спонсор, до момента в който клубът натрупа милионни отговорности? И дали това не е спор на ползи ", запита Костадинов. Колегите му допълниха, че борбата не е против Сираков, а да има бистрота и смяна в ръководството. В момента легендата бил в " зависимости ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР