Топ дизайнерката Мегз взриви социалните мрежи с коледното си обръщение

...
Топ дизайнерката Мегз взриви социалните мрежи с коледното си обръщение
Коментари Харесай

МЕГЗ представи младенеца като дете с увреждания

Топ дизайнерката Мегз взриви обществените мрежи с коледното си послание към почитателите си. Красавицата направи апел за тъждество сред болните и здравите деца като показа младенеца като дете с увреждания. С това най-известната риалити звезда у нас показва, че и здравите и болните деца са Божи чеда и че и двете са еднообразно съвършени и свещени.

Каканашева още направи паралел с митингите на майките на деца с увреждания и свещеника, който изгони болно дете от божия дом като прикани за обединяване в името на по-доброто ни бъдеще като нация. Мегз е известна с пословичната си храброст и дарба да предизвика почитателите си за дълги полемики и размишления. Първоначално обявата и провокира голям брой рецензии под формата на обидни мнения, само че събра и над 7 хиляди лайка. По-късно амбициозното миньонче написа втори пост. В него тя изясни на почитателите си, че ще се опита още веднъж да изкаже посланието си, тъй че повече хора да я схванат.

Този път хубавицата описа история за прародител си, който е бил духовник и който я е научил, че:

“Видиш ли нещо болно, доста грозно или незаслужено, чадо, иди -това е Господ. .. Същността на Бог, чадо, е обич и състрадание. Ако при среща с най-грозното, изпитваш обич и състрадание, това е божията мощ и тя живее в теб. Ако грозотата победи душата ти -тогава, чадо, сърцето ти е болно и би трябвало да се учиш ”. Този път дизайнерката провокира още по-голяма полемика. В нея към този момент доминираха разсъжденията и позитивните мнения, а не обидите. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР