Топ 3 зодиакални знаци, които подлудяват мъжете ... Има няколко

...
Топ 3 зодиакални знаци, които подлудяват мъжете ... Има няколко
Коментари Харесай

3-те зодии, които побъркват МЪЖЕТЕ

Топ 3 зодиакални знаци, които подлудяват мъжете...
Има няколко вида дами, които вършат мъжете луди. Факт е, че те владеят в елементи умеенето да примамват с пръст, а за тях мъжете се редят на опашки.
За да привлечете вниманието на мъжа, добре е да знаете за 3-те зодии, които побъркват мъжете. Те са дами, които могат да се снабдят с всеки мъж.
Везни
Жените от този знак са доста сладки, отзивчиви и сърдечни.
Момичето Везни е в положение да размени цялостен харем на най-взискателния султан. Подобно на джин от бутилка, виртуозната хубавица всякога ще омае с очите своя фаворит и то по нов метод. Тя е загадъчна, очарователна, възхитителна и умее да примамва всеки, като е деликатен слушател и талантлив сателит. Везните могат да поддържат всеки вид диалог, денонощно. Лекотата, с която вървят през живота, непрекъснатият оптимизъм и лекото разположение, вършат представителките на тази зодия скъпи.
Момичетата Везни се сприятеляват елементарно и постоянно са подготвени да създадат комплимент, да се обадят или напишат очарователна записка. Те наподобяват сладки и сърдечни.
Дамите от тази зодия, се отличават с хубост, както физическа, по този начин и психическа. Изисканата духовна организация, вроденият такт и любовта към всичко красиво. Това е тяхната визитна картичка. Разбира се, до тях избират да видят късметлията, който не се поддава за щяло и нещяло. Везните са по-скоро самокритични към себе си. Образът им дава отговор на високи стандарти и е безпощадно поправен, когато се постанова.
Всички девойки Везни са извънредно женствени, което е й тяхната загадка, която може да подкупи мъжете. Понякога тази функционалност играе, против хубавиците. Изпадайки в сложна обстановка, постоянно стават безусловно безпомощни и по тази причина постоянно пасивно следят обстановката, очаквайки външна помощ. Определено техен плюс е, че девойките Везни постоянно са умели в любовта, тъй като Венера ги управлява.
Везните са като акумулатори, които непрекъснато търсят способи да освободят безкрайната си сила. Те постоянно са подготвени да отидат до края на света за занимателно премеждие. Често хубавицата, даже няма време да претегля плюсовете и минусите за следващото ново премеждие. Тогава разчита само на инстинкта, а не на преценката.
Водолей
Жената Водолей е интелектуалец, който може да се оправи с всяка задача.
Момичето Водолей не желае да бъде обект на предпочитание, а по-скоро най-красивият обект на изкуството. Тя е леко мудна във всичко, в това число и във връзките. Планира първа среща. За мъжете, които смъкват момиче Водолей е значимо да знаят, че е безсмислено е да чакат първата среща да приключи в леглото, както и втората. В края на краищата упованието е толкоз примамливо, изключително в случай че премията е съпроводена от страст.
Водолеите имат мощен разсъдък. Те живеят най-вече с мозъка и в идеалния случай извършват всяка предоставена задача. Те се стараят към върховете в кариерата. Задоволените упоритости са доста значими за тях. Понасят и неуспехи, само че тогава Водолеят не губи сърце, тъй като се учи от персоналните си неточности.
Понякога владеят и по-мъжки работи. Умеят да бъдат и служащи, да влизат в ролята на зидар, автомеханик или строител. Водолеят може да заема високи позиции и в края на краищата да се запази секси, каквато и роля да му е отредила ориста. Жените Водолей, считат, че хората, ангажирани само с парични проблеми, са луди.
Дева
Девата се отличава с самообладание, деликатност, добрина и благотворителност. Като цяло, тя е съвършената жена.
Умее да омайва, само че с цел да набележи колегата си и би трябвало дълго изследване. Девата е нежна, само че и виновна. Често, с цел да е сигурна в избраника си е склонна да остане за дълго самотна. Както в работата и живота, по този начин и в интимните връзки. Тя обича да диктува разпоредбите. За сметка на сложния й темперамент, набелязаната цел ще е повече от удовлетворена, в случай че успее да завоюва сърцето й. Именно и това нейно качество подлудява мъжете до полуда.
Зодиакални знаци, които подлудяват мъжете, също имат своите мислени дефекти. Последните обаче, в очите на представителя от другия пол са завладяващи преимущества.
И като споменахме всичко това не си мислете, че представителки на Зодиака от 3-те зодии, които побъркват мъжете не са закръглени, срамежливи или нямат бръчки под очите. Техният сексапил, омагьосване и магнетичното се крият в други умения, които най-добре владеят!
Може би скрито мъжете се облизват, виждайки вълнуващата им фигура. Усещайки срамежливостта или фините бръчки в ъглите на очите, с които по този начин ловко знаят да пърхат миглите.
Междувременно господата са подготвени да продадат душата си за една тяхна усмивка!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР