Тони Стораро стана един от малкото българи, удостоени със специален

...
Тони Стораро стана един от малкото българи, удостоени със специален
Коментари Харесай

Тони Стораро рамо до рамо с Бойко Борисов

Тони Стораро стана един от дребното българи, удостоени със специфичен знак за доказан профил в Инстаграм. Така огромната звезда от каталога на Diapason Records се подреди до най-популярните родни персони в могъщата обществена платформа за шерване на фотоси и видеа – Григор Димитров, Лазар Ангелов, Кубрат Пулев и самия Бойко Борисов.

Профилът на Човека-глас към този момент има над 70 хиляди почитатели, а техният брой пораства с всеки минал ден. Инстаграм е един от водещите информационни канали, през които Тони Стораро поддържа връзка с най-младата част от многочислените си почитатели, представители на разнообразни възрастови групи. Той показа, че е извънредно щастлив от предоставения му знак за удостоверение – в обществените медии съществуват безчет подправени негови сметки, а това е най-хубавият метод формалният му подобен да бъде разделен от всички останали.

Хитовият реализатор от ефира на Fen TV получи доста позвънявания от свои сътрудници, които благородно му завидяха за оказаното самопризнание. Проучване сподели, че той и Андреа са единствените поп-фолк реализатори, на които Инстаграм е дал тази чест.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР