Тони Димитрова не може да забрави брат си Йордан Петков,

...
Тони Димитрова не може да забрави брат си Йордан Петков,
Коментари Харесай

Тони Димитрова не може да прежали брат си

Тони Димитрова не може да не помни брат си Йордан Петков, който умря от коронавирус преди съвсем година. Певицата е безапелационна, че той е бил и до момента в който растяла, и откакто станала огромна звезда, чу Hotnews.bg. „ Беше най-хубавият и умен човек, който можеше всичко и аз го слушах “, изясни певицата. Дори в този момент имала потребност да се допита до него за събитията в живота си, само че мъчно осъзнавала, че към този момент няма по какъв начин да го направи. Пред Деси и Сашо в „ Преди обед “ бургазлийката се разплака, до момента в който си спомняше за него.

Брат й бил индивидът, на който можела да разчита във всеки миг. Когато усетил, че тя е разчувствана, незабавно бързал да се срещне с нея, макар че живеел със фамилията си във варненското село Приселци. „ Палеше колата и идваше със снаха ми “, спомни си през сълзи певицата. „ Аз съм си тъжна и по този начин ще бъде, не мога да преодолея загубата му. Той беше половината от мен “, безапелационна е бургазлийката. Не е правилно, че няма незаменими хора “, отсече певицата в „ Преди обед “.

Димитрова е безапелационна, че в никакъв случай няма да покаже мъжа до себе си, тъй като всеки пък, когато осветлявала връзката си, получавала доста ненавист. „ Когато опиша за началото на една обич, която е прелестна, след края й би трябвало да се изяснявам за какво не се получила “, изплака тъгата си тя. Шеговито отговори, че сега има доста мъже до нея, само че даде да се разбере, че повече в никакъв случай няма да приказва за връзките си след краха на обичта с
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР