Томи Фюри се зарече да се бие с треньора на

...
Томи Фюри се зарече да се бие с треньора на
Коментари Харесай

Томи Фюри предизвика треньора на Джейк Пол

Томи Фюри се зарече да се бие с треньора на Джейк Пол - Би Джей Флорес, откакто уреди съперничеството си със звездата от ютуб този уикенд. Бившата звезда от реалити шоуто Лов Айлънд ще се качи на кръга, с цел да се изправи против инфлуенсъра Джейк Пол този уикенд в Саудитска арабия след месеци на замяна на обиди и разгорещени насмешки в обществените медии.

Двамата са въвлечени в горчиво съревнование, което стартира през 2021 година, когато Фюри се разбра да се изправи против Пол в борба след първата му победа над Тайрън Уудли. Мачът пропадна поради травма на Фюри, а втория опит се провали поради липса на виза за Съединени американски щати на британеца.

Треньорът Би Джей Флорес тренира ютубъра през цялата му кариера от шест борби без загуба до момента и е мощно забъркан в разгорещената омраза сред двамата. Въпреки това той допусна, че боксовите умения на Пол са надалеч над британеца и чака дуелът да завърши след три рунда.

„ Джейк удря по-силно, той е по-умен, има по-висок коефициент на боксова просветеност и усещам, че прави доста неща, които ще основат доста проблеми на Томи “, сподели Флорес пред Sky Sports. „ Спираме този човек... в границите на три рунда. “

Фюри ядосано отговори на изказванието и насочи личен апел за борба към Флорес. „ Моят отговор на това е, че всеки има проект, до момента в който не бъде ударен в устата “, отговори той посредством Sky Sports. „ Джейк Пол в никакъв случай не е бил удрян през цялата си кариера, а що се отнася до Би Джей Флорес, ще се удрям с него в неделя вечер след Джейк Пол и ще му счупя челюстта. Как става това? Би Джей Флорес не заслужава внимание, само че бих победил и него след Пол “.

Американецът Пол - който е непобеден в професионалната си кариера до момента с шест следващи победи – има амбициозни проекти да се състезава за международна купа един ден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР