Томас Маркъл, полубратът на Меган Маркъл, заяви, че не е

...
Томас Маркъл, полубратът на Меган Маркъл, заяви, че не е
Коментари Харесай

Братът на Меган Маркъл не бил поканен на кралската сватба

Томас Маркъл, полубратът на Меган Маркъл, съобщи, че не е поканен на сватбата й с принц Хари, съобщи Франс прес. Томас съжалявал, че тя е не запомнила фамилните си корени.

Той увери, че не се е срещал с 36-годишната американска актриса, която се готви да стане член на английското кралско семейство, от гибелта на баба им през 2011 година Тогава Меган отпътувала за Торонто, с цел да се снима в сериала "Костюмари ".

"Може би американското й семейство по някакъв метод й основава проблеми - означи 51-годишният Томас. - Не съм озлобен, а отчаян. Това е оскърбително, като се има поради, че преди време бяхме толкоз близки. "

През последните няколко месеца опитите му да влезе в контакт с нея се провалили. "Откакто проби в Холивуд, тя стана различен човек - разясни Томас. - Тя не помни фамилните си корени. "

Той се надява, че въпреки наличието на татко им, 73-годишния Томас Маркъл старши, на сватбата да не е доказано, Меган ще изиска от него да я води до олтара. "Той го стори при първия й брак в Ямайка ", посочи Томас Маркъл младши. Според него другата му сестра Саманта, която предходната година довери, че Меган постоянно е желала да стане принцеса, евентуално е съдействала за разтягане на фамилните връзки. Наскоро Саманта съобщи в Туитър, че бъдещите младоженци поканили "непознати " на сватбата си, само че измежду поканените не били нито братът, нито сестрата, нито племенниците на Меган. Майката на Меган Маркъл - Дория, която се появи обществено дружно с бъдещите младоженци, обаче би трябвало да участва на сватбата.

Междувременно Асошиейтед прес заяви, че въоръжени служители на реда ще патрулират на железопътните станции, от които има пътища до Уиндзорския палат, когато принц Хари и Меган Маркъл сключат брак на 19 май.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР