Точно колкото да оставим драмата със Селена Гомес зад гърба

...
Точно колкото да оставим драмата със Селена Гомес зад гърба
Коментари Харесай

Видео на Хейли и Джъстин Бийбър от Коачела стана вирусно

Точно едвам оставим драмата със Селена Гомес зад тила си, толкоз лиши на Хейли Бийбър да се завърне с цялостни сили на първите места в трендовете в обществените мрежи. Този път не с ламинираните си вежди и злобните момичешки мнения, а с вирусно Коачела видео, в което моделът утешава брачна половинка си по време на осъществяване на The Kid Laroi.

Хейли утешава Джъстин Бийбър на фона на еуфорията на Коачела

Всички почитатели се питат: „ Добре ли е Джъстин “? Това е най-популярният въпрос, на който всеки се пробва да отговори полушеговито.

Има хора, които се тревожат за положението на неговото психологично благоденствие и такива, които се опасяват от обостряне на синдрома на Рамзи Хънт, неврологично заболяване, характеризиращо се с парализа на лицето, с която звездата бе диагностицирана предишния юни.

Някои допускат просто ненадейно неразположение или невиждан припадък на досада, други пък се майтапят, че Джъстин „ е болен, откакто ненадейно е осъзнал, че се е оженил за неверния човек. “

Въпреки че почитателите на Селена постоянно са извънредно нападателни към Хейли, в този момент мнозина я похвалиха за метода, по който е била покрай брачна половинка си, показвайки по-милата си страна.

„ Наистина обичам връзката им, те са толкоз благи и любящи един към различен, изключително Хейли “, показа консуматор, добавяйки: „ Той несъмнено е късметлия да я има до себе си. “

Тайната на хубавичко връзка съгласно Хейли Бийбър

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР