Точно както с Адел, бяхме свикнали да виждаме и Ребел

...
Точно както с Адел, бяхме свикнали да виждаме и Ребел
Коментари Харесай

Когато Ребел Уилсън е в страхотна форма по бански

Точно както с Адел, бяхме привикнали да виждаме и Ребел Уилсън в избрана светлина - доста красива, само че и много пълничка. И тъкмо както при Адел, по този начин и Ребел Уилсън нещата внезапно се трансформираха.
 Ребел Уилсън, битката с килограмите и вдъхновяващото обръщение на актрисата след признанието, че още веднъж е напълняла
Срамува ли се от килограмите си Ребел Уилсън

Е, освен тя напълнява по време на почивка

Миналата година актрисата разкри, че с смяна в метода си на живот е съумяла да смъкна цели 35 кг, като по този метод съумя да завоюва възхищението на мнозина. И смяната е в действителност неузнаваема. Оттогава Ребел Уилсън не стопира да ни изненадва и удивлява.

Точно както го направи и с последния си пост, на който я виждаме да театралничи по бански на първокласна яхта.

Великолепната фотография на Ребел идва единствено един ден, откакто тя се похвали с различен кадър от ваканцията си, където пък театралничи по спортно облекло. Не може да се отхвърли, че в действителност наподобява ужасно.

Междувременно излиза наяве, че връзката на Ребел Уилсън и Рамона Агрума се задълбочава. Няколко източника, близки до 42-годишната актриса, разкриват пред HollywoodLife за проектите на Ребел за бебе, откакто неотдавна стана обществено притежание и връзката ѝ с Рамона.

" Ребел искаше да стане майка, още до момента в който беше сама, само че в този момент е на седмото небе от благополучие, че е намерила сътрудник, който желае същото ", споделя през изданието непосредствен до двойката човек. " Ребел е толкоз грижовна. Тя в действителност обича да се грижи за хората, всички споделят каква страхотна майка ще бъде. "
 Ребел Уилсън, Рамона Агрума и новината, че двете са дружно
Ребел Уилсън сподели новата си обич

Актрисата е влюбена

" Ребел и Рамона приказваха за бъдещето си дружно по време на пътуването си из Европа и взеха решение, че биха желали да основат семейство ", споделя различен другар, непосредствен до двойката. " И двете желаят това. Ребел е на стадий от живота си, когато е подготвена да стане майка и знае, че има толкоз доста обич, която да даде на едно дете ", цитират източника си от Hollywod Life.

Дали това в действителност е по този начин, следва да разберем с времето.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР