Точно 27 минути продължи първият проливен дъжд, придружен с градушка

...
Точно 27 минути продължи първият проливен дъжд, придружен с градушка
Коментари Харесай

Пороят причини много щети в Пловдив, валежите продължават

Точно 27 минути продължи първият пороен дъжд, съпроводен с градушка в Пловдив след 14 часа, който аргументи доста наводнения в града. Количеството, което се изсипа за това време, е към 40 л на кв./м и, макар че дъждоприемните шахти се чистят по график и като цяло бяха в положително положение, не съумяха да поемат водата, изляла се от небето.

Наводнение в мол " Пловдив-Плаза " аргументи евакуация на посетителите, по свидетелски данни, на първия етаж се е усещала мощна миризма на отпадни води. Пороят аргументи прекъсване на светофарни уредби на две места по Кукленско шосе и на Мебелна къща, две от уредбите бяха поправени относително бързо, само че третата още не е в употреба, а измежду малко просветване небето отново потъмнява.

Ремонтираният неотдавна подлез на ул. " Гладстон " е под вода. Наводнени са бул. " Найчо Цанов " и " Източен ". Мобилизирани са доброволците от специфичното формирование към общината, а от Пожарната приканват жителите да проявят самообладание, с преимущество се отзовават на сигнали за публични здания и детски заведения. След малко прекъсване, пороен дъжд отново заваля в 15.30 ч.
Сподели с твоите другари      
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР