16 нарушения и 5 акта има причинилият адската катастрофа –

...
16 нарушения и 5 акта има причинилият адската катастрофа –
Коментари Харесай

Майката на камикадзето от бул. „Руски“ – катаджийка

16 нарушавания и 5 акта има предизвикалият адската злополука – неразбираемо за какво книжката му не е била отнета

Загиналият 21-годишен водач с джип Рейндж Роувър, който умъртви тази нощ в 3:20 часа спътничка и прати други трима души в тежко положение в болница, несъмнено, се оказа пъте рецидивист.

Камикадзето, летят с близо 200 км по празния бул. Руски в Пловдив, има 16 нарушавания и 5 акта за три години откогато е с брошура, заяви Красимир Нешев, шеф на Пътна полиция в Пловдив.

Книжката обаче не му била отнета.

Майката на камикадзето е чиновник на Пътна полиция, само че автомобилът не е техен, а на софийска компания.

Проверяваме по какъв начин колата се озовала при младежа, увери шефът на Пътна полиция.

Наблюдаващият прокурор по делото Борис Михов заяви, че скоростта не е открита, за какво към момента не е осъществена автотехническа експертиза.

Припомняме, че при тежката злополука пострадаха още двама младежи, които са в болница с заплаха за живота.

Пострада и пожарникар, който се е притекъл на помощ след произшествието.

Огнеборецът е с тежки фрактури, само че без заплаха за живота.

Около 3:20 ч. на бул. Руски наоколо до кръстовището с бул. 6-и септември, джип Рейндж Ровър, който идвал от Централна гара, навлязъл в разграничителната линия сред двете ленти и се блъснал поредно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвърчала на пътното платно.

На място е установена гибелта на 21-годишния водач и пътничка до него, на 20 години. С заплаха за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. По-късно от УМБАЛ „ Свети Георги “, където са настанени потърпевшите, оповестиха, че момичето е с по-сериозни пострадвания.

Междувременно незабавна здравна помощ се оказва и на потърпевш пожарникар, който при избавителната акция е ударен от клон на дърво. 56-годишният мъж е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология на болничното заведение. В следобедните часове от болничното заведение оповестиха, че и тримата потърпевши ще бъдат преместени в КАИЛ.

Загиналите са 21-годишният Кристиян Емекчиян, чиято майка е служителка в отдела за административно обслужване на жители на сектор „ Пътна полиция “ и 20-годишната Теодора Николова. В болница са 22-годишната Николета Узунова и още едно момче на име Иван.

Кристина Узунова е майка на ранената Николета.

Тя е схванала за случая от щерка си, която й се е обадила от телефона на санитар в болничното заведение. Момичето е споделило, че не помни нищо. То е в интензивното поделение на Университетската болница „ Свети Георги “, оперирано е.

Има счупвания, само че занапред ще се обясни какви интервенции ще се вършат. В момента положението й е устойчиво. Според майката младежите са били с компания да играят карти и са се прибирали. Николета студентка, тя е приятелка  на починалата Теодора.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР