Остра позиция срещу кметицата на район Западен“ Тони Стойчева за

...
Остра позиция срещу кметицата на район Западен“ Тони Стойчева за
Коментари Харесай

Жители на Прослав към кметицата: Ние не сме Фифи

Остра позиция против кметицата на регион „ Западен “ Тони Стойчева за политизиране на извършения през уикенда събор в кв. Прослав, разпространиха до медиите поданици на квартала, в която осъждат държанието на Стойчева.

Позицията е получена късно нощес на публицистичната поща на Plovdiv-online и я публикуваме едно към едно. Сайтът ще разгласява е отговор на госпожа Стойчева, когато го получим.

Ето позицията без редакторска интервенция:

Мина повече от месец, в който липсва отговор навън поставените въпроси на жителите, които рамкират действителните проблеми на кв. Прослав. Отговор липсва, в случай че изключим бруталните фейсбук офанзиви към всички критикуващи и включването на платени тролове, които да пазят кметицата от очевидната и беззащитност.

Какъв беше отговорът на Тони /СТОЙНА/ Стойчева – кмет на регион „ Западен “ на поставените въпроси?

Тя реши да последва образеца на Римската империя – дайте на хората „ самун и представление “. Направи несполучлив опит да  купи жителите на кв. Прослав като употребява страстите и желанието на хората да възстановят остарели обичаи отдадени на фолклора.Организира събор! Този PR трик можеше и да успее, в случай че кметицата се беше удържала и не се беше поддала финално на ЕЛЕМЕНТАРНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ИГРА и не беше присъединила господин Лорер в прославския Събор. Великият герой Тони Стойчева „ срещу “ корупция, „ срещу “ измами, сама попадна в клопката си! Ръководителката на региона, която пропагандира, че в активността и липсва политическа обязаност, че е ярък цивилен деятел за права, в действителност направи събитие отчасти финансирано от региона и общината и от нашите налози, в което включи претендент за народен представител от гр. Варна?

ПОКЛОН  пред децата, пред самодейците, пред танцьорите и артистите, които дадоха цялото си сърце, душа, страст, обич към фолклора и българщината;  РЕСПЕКТ  към родителите, които са възпитали у дребните си деца това възприятие на национализъм и обич към българския танц и ария! ТЕ съдебна експертиза ПРЕДСТАВИХА ДОСТОЙНО, ТЕ ПЯХА И ТАНЦУВАХА ЗА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ И ЗА СВОИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ; ТЕ ПЕЕХА И ТАНЦУВАХА ЗА ПРОСЛАВ, ЗА ПЛОВДИВ И ЗА БЪЛГАРИЯ И БЯХА ИСТИНСКИ ПРИМЕР НА ВСИЧКИ!

Позорът е за уредниците, които политизираха този опит за ренесанас на една традиция!

Това просто не се прави по този начин!

„ ПРЕПОДОБНА “ СТОЙНА не удържа на натиска да се дистанцира политически и ОПОРОЧИ събитието.

Сама разбирайки резила си –  в формалните фотоси НЕ КАЧИ господин Лорер. В формалните фотоси качи единствено себе си, двамата си заместник- кметове и еко-началничката си!

КАКВА БЕШЕ РЕАЛНАТА СИТУАЦИЯ:
        70 % от жителите на кв. Прослав бойкотираха наглото политическо събитие!         Основната аудитория към сцената бяха родителите и околните на участниците от другите фолклорни певчески или танцувални групи и самите участници, които изчакваха реда си за изява!         Опашките към кебапчетата и кюфтетата, в някой моменти бяха много посещаеми!      Извиха се две хора – ПЪРВОТО огромно, в което нямаше толкоз видна политическа декорация и получи поддръжката на присъстващите жители, самодейци и танцьори и ВТОРОТО хоро, поведено от господин Лорер, което хоро просто остана НЕПОДКРЕПЕНО  и бързо се разпадна. ПОКАЗАТЕЛНО – частта от прославчани, която участва отхвърли да бъдат политически използвани. Какъв пестник за блюстителката на справедливостта Тони Стойчева!
ЩОМ ЖИТЕЛИТЕ НА ПРОСЛАВ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КАМПАНИИ НА КМЕТИЦАТА, Търговско отделение ДА ДАДЕ ОТЧЕТ:

·         Колко коства на данъкопладците това политическо шоу?

·         Колко и кои спонсори по какъв брой средства дадоха и какъв брой даде районната администрация от общия бюджет на региона?

·     Спонсорите знаеха ли, че това ще е политическо събитие с присъединяване на претендент депутати и спонсорите  дадоха ли единодушие да бъдат употребявани за това политическо шоу?

·      Кои други политически лица и съветници от други политически сили бяха поканени съответно и участваха ли или това беше „ частно “ политсъбитие на кметицата?

·     Колко от ограничавания бюджет на региона за това политическо шоу можеше да се влага за: косене на тревни площи, запълване на дупки, разчистване на нерегламентирани сметища, непълен ремонт на учебното заведение или на клуба на пенсионера или за видеонаблюдение в парка и към пасарелката или кметството просто да реши с тези изхарчени средства за политическа агитация можеха да отидат за бутон за асансьора на пасарелката, или за маркиране на изтрити пешеходни пътеки или за изсичане на джунглата правеща пътя към гробищния парк – рисков! И доста други неща….

·         Кога кметицата ще обърне внимание на действителните проблеми на кв. Прослав и по кое време ще спре да ПРЕХВЪРЛЯ ТОПКАТА?

·         В интернет има циркулираща параленост на това какви са действителните проблеми на квартала и по какъв начин насреща реагира администрацията като събития и активност.

·         Безумното, е че във фейсбук профила на региона има обява за  ФИФИ  – кученцето на кметицата! Дори починалата кралица Елизабет II не е говорила по този начин за коргитата си! Проблемите на квартала не са почтени за отразяване, само че Фифи е почтена!?

Г-ЖО КМЕТ, СПРЕТЕ ДА съдебна експертиза ДЪРЖИТЕ С НАС ГРАЖДАНИТЕ КАТО С ВАШАТА ФИФИ!

НИЕ НЕ съдебномедицинска експертиза ВЪРЗАНИ ЗА Върховен административен съд, НИТО ИСКАМЕ ДА НИ ВОДИТЕ НА КАИШКА! РАЗХОЖДАЙТЕ  ФИФИ!

НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НЕ съдебномедицинска експертиза КУЧЕТА И НЯМА ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПОЗВОЛИМ ДА съдебна експертиза ДЪРЖИТЕ С НАС КАТО С ТАКИВА!

БЪДЕТЕ ЗДРАВА И съдебна експертиза ИЗВИНЕТЕ НА ЖИТЕЛИТЕ НА ПРОСЛАВ …. ИЗВИНЕТЕ съдебна експертиза ЗА ТОВА, ЧЕ съдебна експертиза ОКАЗАХТЕ НЕПОДГОТВЕНА, ЧЕ Е МНОГО ЛЕСНО ДА КРИТИКАРСТВАШ ОТСТРАНИ И ЧЕ ОБЕЩАНОТО Пожарна охрана ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ – НЕ Е КАТО ДАДЕНОТО Пожарна охрана ВРЕМЕ НА РЕАЛНАТА ВЛАСТ!

ИЗВИНЕТЕ съдебна експертиза, ЧЕ ПРОСТО ТОЛКОВА СИ МОЖЕТЕ…. И ПОТЪРСЕТЕ ПОМОЩ, ЗА ДА МОЖЕ ДА съдебна експертиза РЕШАТ РЕАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА КВАРТАЛ ПРОСЛАВ.

И помнете: …… НИЕ НЕ съдебномедицинска експертиза ФИФИ!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР