The Voice Of Love („Гласът на любовта“) – песента, която

...
The Voice Of Love („Гласът на любовта“) – песента, която
Коментари Харесай

Вижте българската песен за детската Евровизия

The Voice Of Love („ Гласът на любовта “) – песента, която ще показа страната ни на тазгодишното издание на детската Евровизия, прозвуча за първи път в ефира на Българската национална телевизия. Младите очаквания на родната музикална сцена – Денислава Димитрова и Мартин Стоянов, показаха творбата, като впечатлиха меломаните с положителните си гласове и хармонията си. Изпълнителите изпяха песента, като редуваха българския с британския текст.

Както „ Монитор “ към този момент писа,. Именно това направи и най-силно усещане на почитателите на Евровизия, които първи чуха мелодията. Зад музиката и текста на The Voice Of Love стоят македонските актьори Давор Йордановски и Васил Гарванлиев. С думичките на български пък се заема Стан Стефанов.

Освен почитателите на състезанието в чужбина, българските фенове на детската Евровизия също ще имат право да гласоподават за Дени и Марти. Това ще се може да се случва онлайн, като общият избор от публиката сформира 50% от оценката на изпълнителите в музикалната конкуренция.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР