Столични бутици затварят врати за посетители, когато Лили Иванова поиска

...
Столични бутици затварят врати за посетители, когато Лили Иванова поиска
Коментари Харесай

Има пари, угажда си: Лили Иванова пазарува само в затворени магазини

Столични бутици затварят порти за гости, когато Лили Иванова изиска да отиде на пазар. Грандамата на българската музика се съпровожда от свитата и до вратата на скъпарския бутик, локализиран на софийската улица „ Съборна “, а по-късно бива посрещана в цялостна секретност от голям брой консултанти на магазина, които чакат появяването ѝ.

Шопингът ѝ е плануван авансово и в бутика към този момент я чакат подбрани особено в нейния размер маркови облекла и обувки. Чепиците там стартират от 2000 лева нагоре, чантите – от 4000 до 8-9000 лева, а тоалетите са от 2000 до 12-13000 лева приблизително за численост.

Афинитетът на Лили към дизайнерските облекла не е загадка за никого. В последните 20 години певицата, която постоянно е блестяла със замайващ ипровокативен жанр, на светлинни години от колежките си в естрадата, се е лишила от стилист и сама сортира тоалетите си. Изпълнителката на „ Детелини “ и „ Ветрове “ до неотдавна пазаруваше единствено от чужбина, защото у нас не се срещаха желаните от нея международни марки. Известно е, че Иванова ефен на някои от най-скъпите марки в целия свят. Сред обичаните ѝ дизайнери са Кристиан Диор, Ив Сен Лоран, Александър Маккуин и редица други изтъкнати имена, написа " Ретро ".



Примата не носи какво да е

„ Лили е звезда в цялостния смисъл на тази дума. Няма човек в България, който да не я позава. Ако не затваряхме магазина при визитата ѝ, феновете ѝ нямаше да ѝ дадат да си поеме глътка въздух от подписи и фотоси, а какво ли остава да опитва облекла и обувки. Освен това има всевъзможни хора, подготвени да създадат всичко за известност. Представете си какво би се случило, в случай че някой се промъкне в пробната ѝ,докато мери облекла ", споделя чиновник на един от магазините, в които се вихри певицата.

Иначе Иванова постоянно е извънредно доброжелателна и положителна. „ Никога не сме я виждали в неприятно въодушевление и в никакъв случай не се е държала жестоко или пренебрежително. Когато Лили Иванова влезе в магазина, силата в помещението се трансформира. Тя е като магнит, притегля те и не можеш да откъснеш очи от нея. Ненапразно тази жена събира зали и игрища от десетки хиляди хора и билетите за концертите ѝ се разпродават за минути “, описаха от бутика.

На въпрос какъв брой харчи популярната певица за облекла, стилният съветник отговори:„ Нашият магазин е един от дребното в страната, които оферират модели на международните фешън марки, които са желани от Иванова. Цените на продуктите ни са най-вече 4-5 цифрени, само че естрадната приманикога не е пестила от покупките си и не се е интересувала от цената “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР