The Muraka е първият хотел под водата, който се намира

...
The Muraka е първият хотел под водата, който се намира
Коментари Харесай

Защо да плуваме с акулите, след като можем да спим с тях

The Muraka е първият хотел под водата, който се намира към 5 метра под морското ниво в средата на Индийския океан.

Отваря порти при започване на ноември и е част от резорта Hilton`s Conrad Maldives Rangali Island, който е един от първите хотели на Малдивите. Цената на нощувката е 50 хиляди $, а вложената инвестиция в построяването му е 15 милииона $, написа Bloomberg.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Conrad Hotels (@conradhotels) на Окт 25, 2018 в 11:36 PDT

Цялата двуетажна вила е направена от стомана, бетон и акрил и побира девет души, като горното равнище гледа към океана, а долното е под водата. Вилата разполага с фитнес зала и зона за частна защита.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Erin Lindholm (@elindhomie) на Окт 28, 2018 в 4:06 PDT

В допълнение към двете спални, горното равнище има баня с вана с аспект към океана. Но това е единствено една от многото екстри. На всеки апартамент разполагаем на гостите са иконом и готвач. Има алтернатива за спа процедури, както и два джета, в случай че имаме предпочитание да кръстосваме океана.

 Снимка 387574

Освен пространството за хранене, развлечение и сън, горното равнище на вилата предлага и палуба за наблюдаване на залеза и басейн.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lee Edelstein (@leecraig86) на Окт 20, 2018 в 3:55 PDT

Макар и многото първокласни пространства, с които да ни впечатли горният етаж, нищо не може да се съпостави със стаята в дълбините на океана. Куполният таван и прозорците отвред оферират панорамна панорама към мрачно сините води.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от world wonderful view (@worldtravelgroup._) на Ное 3, 2018 в 2:48 PDT

Подводната спалня ни дава на тепсия разнообразния морски живот за едно незабравимо прекарване. Можем да си мием ръцете и да се къпем, до момента в който гледаме по какъв начин акулите и всевъзможни други рибки плуват тъкмо пред очите ни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР