Тези, които спазват кето режим на хранене, както и тези,

...
Тези, които спазват кето режим на хранене, както и тези,
Коментари Харесай

Рецепта на деня: Кето хлебчета

Тези, които съблюдават кето режим на хранене, както и тези, които се хранят по разпоредбите на нисковъглехидратната диета имат един въпрос и едно търсене: рецепта за кето самун без брашно. Е, рецептата за кето хлебчета с хуск и бадемово брашно е тъкмо такава рецепта за кето самун, написа supichka.com.

А какво е хуск? Хускът, прочут още като псилиум е индийски бял живовляк, който постоянно се употребява, както при нисковъглехидратното хранене, по този начин и в диетологията и от всеки, който се пробва елементарно и вкусно да смъкна някое друго килце. Изключително богат на фибри, индийският бял живовляк хуск е потребен за цялата храносмилателна система, защото е водоразтворим при консумация, попаднал в стомаха образува гел. Хускът основава възприятие за задоволеност и е подобаващ за допълнение към вашата диета. Най-често хускът се употребява или разперен в огромно количество течност, или за приготвянето на безглутенов самун без брашно.

Кето хлебчетата с хуск и бадемово брашно са едно извънредно елементарно и извънредно вкусно печиво, с очебийно ядков усет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР