Тези изборни резултати се очакваха не защото са станали по-силни,

...
Тези изборни резултати се очакваха не защото са станали по-силни,
Коментари Харесай

Методи Андреев: Борисов харчи ГЕРБ, за да запази себе си


Тези изборни резултати се чакаха не тъй като са станали по-силни, а тъй като българинът не желае да гласоподава. Това се оформя като доста сериозен проблем. сътвори номенклатура, която възпроизвежда власт в тяхна изгода. Това са хора, които са подвластни от поста, който заемат. А когато приказваме за това дали ще има държавно управление, би трябвало да знаем, че Борисов ще приложи целия боеприпас от хитрини и андрешковски номера, на които той е цар, единствено и единствено да успее да скалъпи някакво абракадарбра държавно управление, тъй като той и номенклатурата му схващат, че в случай че следващата година изгубят локалната власт, губят фундамента, който крепи тази номенклатура по места. Това сподели в предаването " Денят " по TV1 Методи Андреев, бивш депутат от гражданската квота в, някогашен ръководител на Комисията по досиетата.

На успеха на Борисов на изборите може да се гледа като на пирова победа. Ако е самоуверен и самокритичен, които не са измежду мощните му качества, Борисов би трябвало да излезе и да каже: " Уважаеми съпартийци, по време на моите ръководства бяха позволени съществени корупционни схеми, ние подложихме страната на корупционна вакханалия и аз, като някогашен министър-председател, поемам отговорността, а съдът ще реши дали съм подкупен или не съм. Призовавам моите съпартийци да излъчат съвременен, млад евроатлантически претендент ". Това би трябвало да го каже, да се отдръпна в Банкя и да остави правосъдните органи да решат той подкупен ли е бил или не. Тогава би могло да има държавно управление сред, Политическа партия и Демократична България. А за Движение за права и свободи изобщо бе би трябвало да приказваме в тази скица, съобщи Андреев.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, с цел да резервира себе си, слага България и партията си на тестване. Той сега харчи своята партия, с цел да резервира себе си, акцентира бившият депутат от гражданската квота в.

Борисов е двуличен човек – перчи се по селата с ръце в джоба, само че в действителност го е боязън да излезе от политиката, тъй като знае, че има Наказателен кодекс, в който има тежки членове и в случай че не е Гешев, Наказателният кодекс ще се стовари върху него като Дамоклев меч, добави Методи Андрев.

Борисовата евроатлантичност е подправена - той махна Плевнелиев, тъй като Путин изиска това, дано да изясни по какъв начин ще прави това с Янев и неговия сътрудник Румен Петков, добави той.

Трябва да е ясно, че в Демократична България и Политическа партия има проблеми, които в случай че не решат и не основат необятна антикорупционна гражданска платформа с евроатлантическа априорна същина, нищо повече от настоящия резултат не могат да чакат, сподели още Андреев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР