Тези избори ще бъдат манипулирани, но въпреки всичко може и

...
Тези избори ще бъдат манипулирани, но въпреки всичко може и
Коментари Харесай

Сидеров за изборите: Сигурни сме, че отиваме да участваме в купен мач

Тези избори ще бъдат манипулирани, само че все пак може и да има изненади и те да се озоват в новия парламент. Това съобщи водачът на ”Атака ” Волен Сидеров.
Председателят на " Атака " чака всевъзможни " мръсни номера " от ЦИК при регистрацията на партията за идния парламентарен избор на 4 април.

" Съставът на ЦИК би трябвало да бъде заменен, защото той към този момент е направил законово нарушаване, приемайки едно решение, което Върховният административен съд го отхвърли. Ние сме сигурни, че в този момент сега отиваме да участваме в един платен мач. Това е нашето виждане. Ако питате " Добре, за какво ще участвате тогава в платен мач? " - тъй като сме " Атака ". Ние сме от тези хайдушки чети преди време, които са знаели, че няма да съборят империята, само че с оръжия са излизали и са се били до последния човек. Хайдушките чети не са освободили България, а най-после съветската ни е освободила, само че това е друга тематика ", съобщи Сидеров.

Той чака резултатите от парламентарните избори да бъдат подправени, " фалшифицирани " и в интерес на ГЕРБ, Движение за права и свободи и които ръководещите желаят да вкарат. Там изборът бил сред Вътрешна македонска революционна организация и новия годеж сред НФСБ и Марешки. По думите на Сидеров в този момент пред ГЕРБ стоял въпросът на кого да продадат няколко %, с цел да имат преграда - дали на Вътрешна македонска революционна организация, дали на новата коалиция " Воля " /НФСБ.

Иначе с подигравка водачът на " Атака " разяснява новата коалиция: " Беше доста непочтено от моя някогашен кум да не ме предложения на сватбата. Аз го поканих на моята женитба, можеше да ме предложения, въпреки всичко да участвам, нещо да ми подари, само че по този начин или другояче не ме предложения ".

Лидерът на " КОД " Петър Москов пък сподели, че те имат съответни решения за проблемите в България, а освен празни приказки и обещания.

" " КОД " е дясна консервативна партия. " КОД " се основа, с цел да пази полезностите на дясното. Нашите идеологически съперници в тази акция и по принцип, са тези представители на розовия революционен безпорядък, които както постоянно дават обещание ярко бъдеще, само че не споделят нищо за съответните, действителните решения на жителите ", съобщи Петър Москов.

Всичко това стана ясно през днешния ден, откакто " Вътрешна македонска революционна организация ", " Атака " и " Консервативно обединяване на десницата " се записаха за идните парламентарни избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР