Тези дни си говорим с такива, като мен или малко

...
Тези дни си говорим с такива, като мен или малко
Коментари Харесай

Бизнесмен: Каква ни е КРИБ на нас? Оставка за Валери Симеонов!

Тези дни си приказваме с такива, като мен или малко по-големи в бизнеса. Някои, от които - експортьори. Но никой с равнище над приблизително, т.е. до 49 заети работещи, по критериите на статистиката (nsi.bg). Каква тъкмо ни е КРИБ на нас???!!!???
Според самите от КРИБ, те дават общо 900 000 работни места и осигурявали 3/4 от износа на България. Аплаузи, за което.

Но съгласно същата публична статистика, такива, като нас обезпечават общо (до 49 заети във фирмите), 1 185 070 работни места за 2017 година. А такива, като мен, в категория до 9, дават 686 229 работни позиции в България.

И всичко това при обща претовареност за 2017 година - 2 235 217 индивида. Т.е. ние дребните, без конфедерация зад тила си, носим отговорност за хляба на малко над 53 % от работещите у нас.

Гарантирам ви, че тези хора не са обирали банки, че никой не им е опрощавал и един лев, че са затънали в микрокредити, че си внасят/не източват най-чинно Данък добавена стойност, предплатен корпоративен налог, обществените осигуровки и всичко, каквото се сетите. Защото, в случай че не го създадат, то всеки един поотделно ще бъде сплескан. От органите на страната. Ако за тези полумилиционери и назначени 1000 лв. са джобни за замеряне на певачки в питейните заведения, то за нашия етаж в бизнеса е предплатен налог...Или бюджет за чист приход от...650 лв. на месец...

Та каква ни е КРИБ на нас? Валери Симеонов употребява гнусна и неприемлива стилистика, съгласно тези с които приказвах. И ние обичаме домашна ракия, само че не вършим сдружения по този мотив. Само другарски почерпки.

С Пожарна охрана ЕДНА ДУМА: ОСТАВКА! ВЪН! НЕЗАБАВНО!

Петьо Костадинов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР