Тереза ​​Май призова избирателите си да не се притесняват за

...
Тереза ​​Май призова избирателите си да не се притесняват за
Коментари Харесай

Тереза Май призова избирателите да не се притесняват от Брекзит


Тереза ​​Май прикани гласоподавателите си да не се тормозят за Брекзит, макар че държавното управление й разгласи проекти за „ депозиране “ на храна, медицински произведения при положение на по-страшни последствия.

Идеята е англичани да се усещат в убеденост и комфорт от новините за проектите, които да бъдат изпълнени, в случай че Англия напусне Европейски Съюз без съглашение през март идната година.
Но наподобява все по-вероято да има дълбоки разделения в консерваторите във връзка с метода на Мей, нейното фино публично болшинство и продължаващата опозиция на Европейски Съюз по отношение на това, което министър председателят предлага.

Заместник министър-председателят на Ирландия упрекна премиера Мей, че приказва за заплахите от несъгласието на Брекзит, а тя отвърна, че прави това, с цел да предизвести гласоподавателите си за следствията от това, в случай че не успее да извлече максимума от Брекзит.

Г-жа Май удостовери в телевизионно изявление, че проекти за запасяване на съществени артикули са в ход, в случай че вносът от Европейски Съюз бъде отсечен от запушени пристанища или регулаторни разногласия.
Но запитана дали се тревожи за хората, министър председателят сподели на английския Channel 5: " Да не се тормозим за подготовката, която вършим, бих споделила, че хората би трябвало да поемат убеденост и разтуха от обстоятелството, че държавното управление споделя, че ние сме в договаряния, работим за добра договорка.
Смятам, че можем да реализираме добра договорка, само че сме в правото си да се тормозим, тъй като не знаем какъв ще бъде резултатът - дано се подготвим за всеки случай ".
Тя добави: " Не складираме, тъй като чакаме война! Това е да се уверим, че ще можем да продължим да вършим нещата, които са нужни, откакто сме напуснали Европейския съюз, в случай че тръгнем без съглашение ".

През идващите месеци държавното управление ще издаде серия от вести, предопределени да приготвят обществото и бизнеса за най-лошия сюжет от напускането на Европейски Съюз без подписване на договорка.

Същевременно Международният валутен фонд предизвести, че общата стопанска система на Обединеното кралство ще страда доста повече от Европейски Съюз - 4% от Брутният вътрешен продукт, спрямо 1,5% в целия Европейски съюз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР