Теодора Мирославова Петрова встъпи днес в длъжност, като съдия в

...
Теодора Мирославова Петрова встъпи днес в длъжност, като съдия в
Коментари Харесай

Теодора Петрова встъпи в Районен съд-Димитровград

Теодора Мирославова Петрова встъпи през днешния ден в служба, като арбитър в димитровградския Районен съд, оповестяват от Окръжен съд-Хасково.

На извършено Общо заседание пред зам. административния началник - ръководител на Окръжен съд – Хасково – Милена Дечева и административния началник – ръководител на Районен съд – Димитровград – Огнян Гълъбов, встъпването в служба бе удостоверено с сключване на съответния акт, след което в наличието на съдиите, чиновниците и посетители, Ппетрова постави клетва и подписа клетвен лист, според наредбите на член 155 и чл.157 от Закона за правосъдната власт, прецизират от ХОС.


Съдия Петрова е назначена след разгласен конкурс за заемане на служба „ арбитър “ в районните съдилища, разгласен с решение на Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет от 11.07.2023 година

Съдия Теодора Петрова е родена в Димитровград. Завършила е юридическото си обучение в УНСС и има близо 5 години юридически стаж. Започва кариера си, като юрист, след което практикува, като младши юрист.

От 2021 година е младши арбитър в Софийски градски съд до актуалният миг.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР