Тенис легендата Борис Бекер бе освободен предсрочно от затвора във

...
Тенис легендата Борис Бекер бе освободен предсрочно от затвора във
Коментари Харесай

Пуснаха Борис Бекер от затвора, депортират го от Великобритания

Тенис легендата Борис Бекер бе освободен предварително от пандиза във Англия, само че ще бъде депортиран от страната, оповестяват медиите на Острова.

В края на април Бекер бе наказан на 2.5 години затвор поради финансови нередности към оповестяването на банкрут през 2017 година. Носителят на шест трофеи от Големия шлем трябваше да излежи дейно половината си присъда, само че е освободен предварително, като в този момент му следва депортация от Англия.

55-годишният Бекер бе наказан за прикриването на активи на стойност 2.5 милиона паунда, в случай, че дължи на кредиторите 50 млн. за непогасен заем, изтеглен за имението му в Майорка. Бившият номер 1 в света живее във Англия от 2012 година, само че в този момент няма да може да посещава страната.

Във вторник 87-годишната майка на Бекер - Елвира - изрази насладата си от предстоящото освобождение на сина ѝ.

" Това е най-хубавият коледен подарък, за който съм си мечтала. Нямам самообладание още веднъж да прегърна моя обичан наследник ", показа тя пред английския таблоид Сън.

Според информации след завръщането си в Германия Бекер ще се откри при другари във Франкфурт.

В последните осем месеца някогашният тенисист бе в пандиза Хънтърком в Оксън, само че той бе утвърден да бъде част от скица, съгласно която непознати пандизчии във Англия биват депортирани в родината си, с цел да не заемат място и да не тежат на бюджета. Същата скица разрешава до 135 дни от присъдата да бъдат приспаднати.

През 1985 година Бекер се трансформира в най-младия първенец в историята на Уимбълдън, откакто печели влиятелната купа едвам на 17 години. Той победи в Уимбълдън общо три пъти, като прибавя още две трофеи от Аустрелиън Оупън и една от Откритото състезание на Съединени американски щати. Германецът победи три пъти и във Финалите на АТП, като печели общо 713 мача в кариерата си, преди да се откаже през 1999 година





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР