Темата за Северна Македония се очертава да е поредната гореща

...
Темата за Северна Македония се очертава да е поредната гореща
Коментари Харесай

Ген. Наско се изплаши: РС Македония спира Украйна за ЕС?

Темата за Северна Македония се обрисува да е следващата гореща тематика на съдружния съвет, който стартира в Министерския съвет.

Опасявам се, че поради Северна Македония и Украйна може да не влезе в Европейски Съюз, предвижда Атанас Атанасов от Демократична България. Притесненията му обаче не се споделят от Станислав Балабанов от Има Такъв Народ, който счита, че такава логичност значи поради Украйна да продадем националните си ползи.

" За страдание няма условия да се вдигне ветото. България има народен интерес да бъде заобиколена от съдружници, само че и нашите по този начин да ги назовем сътрудници от Македония не оказват помощ по никакъв метод ", съобщи Атанасов на влизане в Министерски съвет.

" Да не се получи поради Македония да не влезе и тя. Давате си сметка това какъв брой е значимо. Има някакъв ред на опашката и това ме тормози ", добави още съпредседателят на Демократична България.

Той е изумен от неналичието на КСНС, тъй като там се събират всички политически сили, специфичните служби и е добре да се чуят всички отзиви, с цел да се търсят решения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР