Телевизионният канал Звезда“ публикува видео от учебен полет на височинен

...
Телевизионният канал Звезда“ публикува видео от учебен полет на височинен
Коментари Харесай

МиГ-31 полетя в близкия космос

Телевизионният канал „ Звезда “ разгласява видео от образователен полет на височинен изтребител МиГ-31БМ от морската авиация на Тихоокеанския флот в близкия комсос, предава РИА Новости, представена от " Фокус ".

„ За първи път във въздушни боеве на на практика таван участваха нови осъвременени височинни изтребители-прехващачи МиГ-31БМ “, означиха от пресслужбата на Източния боен окръг.

Полетът е сбъднат на височина повече от 20 хиляди метра със скорост 2500 км/ч. Екипажът е провеждал търсене на конвенционален съперник без привличане на наземните средства за противовъздушна защита.

МиГ-31 е двуместен свръхзвуков изтребител-прехващач с огромен радиус на деяние, който може да оперира във всякакво време. Предназначен е за прехващане и заличаване на въздушни цели на пределно дребни, дребни, междинни и огромни височини, в елементарни и комплицирани метеорологични условия, когато съперникът употребява дейни и пасивни радиолокационни разстройства.

МиГ-31БМ е осъвременена версия на самолета, получила нова система за ръководство на въоръжението и по-съвременен радиолокато. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР