Телата на трима мъже, видимо измъчвани и след това застреляни,

...
Телата на трима мъже, видимо измъчвани и след това застреляни,
Коментари Харесай

Телата на трима мъже с вързани ръце са открити край Буча

Телата на трима мъже, очевидно измъчвани и по-късно убити, са били открити през вчерашния ден в яма покрай Буча, заяви през днешния ден киевската полиция, съобщи Франс прес, осведоми Българска телеграфна агенция.

Тримата са били с вързани ръце и завързани очи.

„ Жертвите са били дълго измъчвани…Накрая всеки от тях е бил убит в слепоочието “, уточни в известие началникът на полицията в украинската столица Андрий Небитов. Той посочи, че ръцете на мъжете са били вързани, те са били с превръзки на очите, а устата им е била запушена.

Трите тела са били открити в Мироцке – село покрай Буча. Град Буча, ситуиран близо до столицата Киев, стана знак на военните зверства в Украйна. Там бяха открити доста трупове на цивилни, напомня Агенция Франс Прес.

По предварителни данни, окупаторите са се пробвали да прикрият следите от насилието си, по тази причина са хвърлили труповете в яма и са ги затрупали с пръст, сподели Небитов.

Киев упреква съветските сили в осъществяване на кланета, откакто в региони към Киев, които за известно време бяха окупирани от съветската войска, бяха открити десетки трупове с цивилни облекла.

Тази седмица украинското правораздаване повдигна задочни обвинявания против 10 бойци от съветска бригада, която е била ситуирана в региона по време на късата му окупация, в „ грубо отношение към цивилни и други нарушавания на законите по време на война.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР