Тежка трудова злополука е станала днес в Мездра, научи ексклузивно

...
Тежка трудова злополука е станала днес в Мездра, научи ексклузивно
Коментари Харесай

От последните минути: Училищен охранител падна от стълба в Мездра, линейка лети към спешното във Враца

Тежка трудова акцидент е станала през днешния ден в Мездра, научи извънредно BulNews.bg. Училищен охранител е паднал от стълба в ОУ „ Христо Ботев “ в железничарския град.
Инцидентът е станал преди минути в двора на школото. 40-годишният служащ е закаран неотложно в незабавния център в Мездра. След обзор медиците наредили той да бъде превозен във Враца. Той е със счупена ръка, като има подозрение и за фрактура на таза.
„ Трябваше да закрепи една щора и допускам, че не си е решил силата, изсилил се е и паднал. Височината е към метър и половина. Вероятно при рухването се е подпрял на ръката си и я е счупил. Дойдоха полиция и кола за спешна помощ, откараха го в незабавното. Сега ще уведомим и инспекцията по труда, каквато е процедурата “, сподели шефът на учебното заведение Иван Иванчев.
Мъжът работи в школото от 20 години. Неговите близки са безапелационни, че ще съдят шефа за злополуката. По думите им, той го карал да работи неща, които не влизат в неговите отговорности. По време на случая той е помагал в ремонтни действия, което не дава отговор на длъжностната му характерност за охранител.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР