Тежък удар по амбициите на Ружомберок в навечерието на мачовете

...
Тежък удар по амбициите на Ружомберок в навечерието на мачовете
Коментари Харесай

Капитанът на Ружомберок се махна преди битките с Левски

Тежък удар по упоритостите на Ружомберок в навечерието на мачовете с Левски от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Капитанът на словаците Доминик Кружляк реши да напусне кораба по-малко от две седмици преди първия мач със "сините ".

Той шокира почитателите на отбора, в който е израснал и на който от дълго време е с капитанската лента, защото избра един от директните съперници в шампионата - Дунайска стреда. Според информациите на медиите, прехвърлянето е на стойност 500 хиляди евро, а Ружомберок резервира и % от бъдеща договорка.

Съперникът на Левски има незабавна потребност от свежи финансови приходи, тъй като е най-закъсалият финансово клуб в локалната лига. Заради ограничението на бюджета и рестрикциите в него, напуснаха треньорът от предишния сезон Давид Дубек, помощниците му, както и двете огромни звезди.

"Израснах в този клуб, искам му единствено триумфи. Доскоро мислех единствено за първия ни мач с Левски, само че откакто към този момент съм състезател на Дунайска стреда, мисля единствено за противника ни в Лига Европа - Краковия. Ясно е единствено, че и на двата словашки тима ще е доста мъчно в този стадий ", съобщи Кружляк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР