Тежък случай на агресия и по-точно - опит за убийство,

...
Тежък случай на агресия и по-точно - опит за убийство,
Коментари Харесай

Изверг ряза със счупена бутилка човек пред дете

Тежък случай на експанзия и по-точно - опит за ликвидиране, разиграло се в софийския квартал " Обеля, написа Глас нюз бг ".

Потърпевши от неприятната история са младата двойка Елисавета Йорданова и най-много нейният другар Благослав Ковачев, който след нападението е бил признат в болница.

Асен - това е мъжът, апетитен за нападението със счупена стъклена бутилка от бира.

Всичко се случва на 15-ти август малко след 18:00 часа, когато Елисавета е съпроводена от огромната й щерка, която е на 6 години.

Елисавета и щерка ѝ отивали до квартален магазин в " Обеля ". Асен, който съвсем всяка вечер е там, приседнал на щайга и надигащ бутилка бира, и довечера бил на мястото.

Елисавета го чула по какъв начин предизвиква 4-годишно дете, което не е негово и не го познава, да хвърля огромни камъни по едно от уличните кучета, при което тя го попитала какъв е той, че да учи дребните деца да замерят кучетата с камъни. Асен й дал отговор:

" Какъв съм, никакъв не съм! Това са помияри, които не би трябвало да живеят, ще си върша каквото желая. Коя си ти, че ще ми казваш какво да върша?

Ако желая в този момент ще хвана и ще го разкъсам помияра замърсен! ". Елисавета му отвърнала с думите: " Ти си вманиачен ". Решила, че няма смисъл да се разправя с него пред детето и с 6-годишната й щерка се запътили към дома им.

" При влизането ми у дома обясних на моя другар, с който живеем на фамилни начела и имаме общо дете на 1 годинка и 4 месеца, какво е станало долу и той слезе надолу да се разправя с него. ", споделя Елисавета.

Мъжът й Благослав отишъл при Асен и го попитал какъв му е казусът. Оттам посоченият за нападател става от щайгата, на която седи и се доближава към Благослав, който го избутва от себе си и в идващия миг въпросният Асен чупи бутилката от бира, която държи и с гърлото на бутилката намушка приятеля на Елисавета в корема - на сантиметри от белия дроб, а по-късно и в ръката, при което пострадалият получава скъсване на мускула.

През това време Елисавета си е у дома, само че поглежда през балкона, тъй като чува крясъци, и вижда по какъв начин приятелят й се държи за корема, а Асен продължавал да върви към него с бутилката в опит да го наръга още веднъж.

" Виждайки това и най към този момент виждайки, че беше цялостно с хора и никой не прави нищо, с цел да помогне, слезнах да го защитя с точилката, която да отбележа - не е от дебелите.

Отидох при тях и виждам по какъв начин Асен замахва за следващ път с гърлото на бутилката към моя другар, при което аз няколко пъти го блъскам с точилката по гърба и тя се чупи, той се обръща и се пробва да наръга и мен с нея, при което към този момент най-сетне започнаха да се стопират някакви хора и да крещят по него, тогава той се спря, само че не пусна гърлото от бутилката от ръката си, продължи да я държи до идване на полицията. "

А полицията се забавила близо час, настояват пострадалите, както и колата за спешна помощ - към 40 минути я чакали да пристигна, а една от дамите, станала очевидец на случая, звъняла няколко пъти на незабавния номер.

На мястото на случая са пристигнали проверяващи, които са взели показания, а нападателят Асен е бил тикнат зад решетките единствено за 24 часа - Елисавета и фамилията й са възмутени от този факт: " Заключиха въпросният Асен единствено за 24 часа в случай, че това неговото си беше чист опит за съзнателно ликвидиране! ".

Междувременно Благослав - приятелят на Елисавета, е настанен в УМБАЛСМ " Пирогов ". В болничното заведение прекарва към този момент 5-ти ден след направена интервенция, а нападателят Асен - той е на независимост.

" Асен си се разхожда на независимост към мен и децата ми без да бъде притесняван от нищо. Все още нямам пояснение по какъв начин човек, който се е опитал да убие различен човек изцяло умишлено и съзнателно, е пуснат от ареста единствено 24 часа след задържането му! ", споделя Елисавета Йорданова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР