Тежък пътен инцидент е станал преди минути във Враца, видя

...
Тежък пътен инцидент е станал преди минути във Враца, видя
Коментари Харесай

От последните минути: Кола помете човек на пешеходната пътека на „Червения площад“ във Враца, линейка лети към болницата /снимки/

Тежък пътен случай е станал преди минути във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Лек автомобил „ Опел Калибра “ с врачанска регистрация е блъснал човек на пешеходната пътека на „ Червения площад “. След конфликта колата е влачила най-малко 10 метра жена, който е пресичал на това място. Ударът е бил толкоз тежък, че предното стъкло на немската кола е на сол.
Очевидци на случая подали сигнал на тел. 112 и на мястото на злополуката пристигнали патрул на полицията и кола за спешна помощ. Спешните медици вдигнали потърпевшата жена и с включена сигнализация тръгнали към болничното заведение. По непотвърдено информация потърпевшата е към 80 годишна и на този стадий е ясно, че е със счупени крайник и ръка. От болничното заведение са безапелационни, че няма заплаха за живота й.
Проверката с дрегер откри, че към 40-годишният водач на автомобила не е използвал алкохол преди да седне зад кормилото. Тепърва на мястото на злополуката ще се извършат процесуално-следствени дейности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР