Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци може да се завърне

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци може да се завърне
Коментари Харесай

Козмин Моци готов да се завърне на терена

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци може да се завърне на терена. Това разгласи самият той като е подготвен да играе за Динамо (Букурещ) в долните дивизии на Румъния, оповестяват медиите в северната ни съседка.

Моци приключи кариерата си и зае управителен пост в българския първенец.Ю
 Козмин Моци става част от ветераните на Лудогорец
Козмин Моци става част от ветераните на Лудогорец

Ще играе против ветераните на ОФК Павликени

Динамо ще играе в четвърта лига, а Моци бе запитан дали би се върнал да играе за " кучатата ", а отговорът му е бил позитивен.

Той бе част от тима, който донесе последната купа на " червено-белите ". " Не знам дали бих могъл, само че по този начин мисля. Не съм упражнявал от година, само че в случай че мога да оказа помощ бих почнал още веднъж ", сподели Моци пред Orange Sport.

" В Динамо би трябвало да се направи сериозен план, би трябвало да знаем през цялото време какво вършим, по какъв начин го вършим, къде го вършим и с кого го вършим. Моето мнение е, че в случай че тръгнем от четвърта дивизия, мисля, че ще има хора, които ще поддържат финансово тима, ще има играчи на Динамо, които ще дойдат на помощ. А за какво не, до момента в който Динамо не стигне още веднъж първа лига, дай Боже и да имаме нов стадион. И по този начин планът и името на Динамо биха били доста по-привлекателни за избрани вложители ", споделя Моци пред сътрудниците от Румъния.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР