Театралната легенда Татяна Лолова разкрива любопитни факти и истории от

...
Театралната легенда Татяна Лолова разкрива любопитни факти и истории от
Коментари Харесай

Татяна Лолова била една от първите българки, които са си коригирали бюста

 Театралната легенда Татяна Лолова разкрива любопитни обстоятелства и истории от живота си в биографичната си книга " Дневници и делници “. С типичния си закачлив звук актрисата сензационно признава, че в действителност е първата българка, която понижила непринудено бюста си.

На интервенцията тя се подложила, защото обилната ѝ гръдна обиколка, за която всички дами в гилдията неприкрито ѝ завиждали, ѝ носела единствено минуси, и то освен в специалността. Бюстът на Лолова ѝ създавал дискомфорт и застрашавал здравето ѝ. Това я подтикнало да легне под ножа надалеч преди интервенцията да бъде позната в България и някои представителки на фолкжанра като Преслава и Десислава да се гордеят, че са минали през нея.

" Вярно е, само че не е толкоз значимо “, непретенциозно разяснява Лолова, която по време на социализма определяли и като секссимвол на киното. " Всъщност аз съм секссимволът на българското кино и даже съм измислила чалгата “, смее се на това определение Таня.

В книгата си обаче е присъединила и някои по-пикантни истории от филмографията си. Такъв е разказът ѝ за снимането на именития филм " Бон късмет, инспекторе “, където  актрисата си партнира с Велко Кънев. На снимачната площадка двамата трябвало да изиграят еротична сцена, която била точно по концепция на Лолова.

" Направих един стриптийз зад декора, тоест моята героиня смъква нещата от себе си едно по едно, като основно събличаше бижутата си и към това издаваше едни въздишки и спомагателни думички, които си бяха чисто моя импровизация. Екипът полудя от смях и от самото начало треперех, че техният смях ще влезе в записа и ще скапват сцената, която не е просто еротична, а освен това... “, смее се през днешния ден Лолова.

Последната една година обаче комедиантката все по-рядко демонстрира усмивката си поради болката от загубата на своята огромна обич – Светослав Светославов – Славето. Съпругът на Татяна умря в края на предишния декември на 85-годишна възраст. Двамата бяха семейство цели 55 години, а близо 12 месеца след гибелта му тъгата на театралната звезда към момента е неутешима
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР