Театър на сетивата София обявява конкурс за стипендии за предстоящата

...
Театър на сетивата София обявява конкурс за стипендии за предстоящата
Коментари Харесай

Конкурс за стипендии на "Театър на сетивата"

" Театър на сетивата София " афишира конкурс за стипендии за идната Лятна академия за осезателен спектакъл “Въображението като протагонист”. От 26 до 30 юли 2019 в с. Хотница ще се организира за трета поредна година образование в методите на сетивния спектакъл с водещ Габриел Ернандес – артистичен шеф на Teatro de los Sentidos, Барселона.

Условия и условия към претендентите:
Предишен опит в областта на сетивния спектакъл, актуалното изкуство и арт инсталациите – предпочитано ще бъдат подкрепени актьори с сред 2 и 5 години опит, защото това образование ще им помогне да надградят знанията си и ще им даде подтик за по нататъшно развитие;Ще бъдат подкрепени до 4 млади дебютиращи актьори без опит, приключили висшето си обучение в областта на театралните и образните изкуства, които изявяват подготвеност и предпочитание да се включат в идващите два плана на Театър на сетивата София до края на 2019 година – с цел да имат опция да употребяват и практикуват наученото от образованието, както и да бъде подкрепена професионална им изява след него.Възраст на участниците – предпочитано ще бъдат подкрепяни участници до 35 години, без да има възрастови ограничавания за останалите участници.Мотивация за присъединяване – предпочитано ще се поддържат участници, които имат мощен интерес и мотивация да се развиват в областта на сетивния спектакъл и имат към този момент предходен опит в основаването или присъединяване в най-малко един интердисциплинарен план в областта на перформативното изкуство.
За да кандидатствате за стипендия, апелирам, изпратете в период до 22 юли 2019 г . на email: [email protected] креативна биография, мотивационно писмо и контакти за присъединяване ви в Академията. Одобрените участници ще бъдат известени в период до 24 юли 2019 година

Какво е осезателен спектакъл и повече информация за стипендиите тук.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР