Разхвърлян обект, без никаква строителна логика, кално. Такава е оценката

...
</TD
>Разхвърлян обект, без никаква строителна логика, кално. Такава е оценката
Коментари Харесай

Пламен Райчев за ремонта на бул. Хаджи Димитър: Не съм доволен, никаква строителна логика

Разхвърлян обект, без никаква строителна логичност, кално. Такава е оценката на заместник-кмета по строителство и вложения на община Пловдив за работата по бул. " Хаджи Димитър ". Вицекметът не скри пред Plovdiv24.bg недоволството си от строителите и разминаването сред контрактувано и изпълнено.

" Като цяло организацията на обекта е доста неприятна. Очаквах да завършат изцяло южното платно и по-късно да стартират северното. Вместо това към този момент два месеца очаквам да сложат тротоарните плочи, а по едно и също време с това са почнали работа и в северното платно, и в разграничителната линия " - разяснява Райчев и се закани да глоби компанията.

Всеки строител самичък избира метода си на работа, само че предпочетеният за " Хаджи Димитър " способ съгласно зам.-кмета не е най-удачният. По думите му, има доста по-мащабни строителни обекти в града, които са съвършено проведени. По контракт обектът би трябвало да бъде изцяло приключен до края на 2023 година. Реално изпълнителят ДЗЗД " Хаджи Димитър " е в период, само че не е извършил поетите задължения. 

В северното платно е почнала подмяната на подземните информационни кабели и сградните отклонения за водопровода и канализацията.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР