Детето, което беше простреляно от сина на Явор Божанков, е

...
Детето, което беше простреляно от сина на Явор Божанков, е
Коментари Харесай

Детето, което беше простреляно от сина на Явор Божанков, е в добро състояние. Родителите няма да носят отговорност

Детето, което беше простреляно от сина на Явор Божанков, е в положително положение. Това сподели пред журналисти Тихомир Шабов, областен прокурор от прокуратурата във Велико Търново, съобщи кореспондент на " Фокус " . Собственикът на револвера е арестуван. Родителите, които не са упражнили контрол над децата си - няма да носят отговорност.

" Пистолетът е бил оставен на скамейка, имало е деца, които са си играли и по-късно е създаден изстрелът. Нямало е лице, което е със статут на депутат. Детето е към момента в болница ", разяснява още районният прокурор. 

" Образувано е досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета на малолетно лице, както и за погрешно предпазване на огнестрелното оръжие. Наказанията за тези закононарушения са до 6 година отнемане от независимост за първото и сред 3 и 10 – за второто ", изясни Тихомир Шабов.

Предстои прокуратурата да сезира Държавна организация за протекция на детето и Агенция " Социално подкрепяне " във връзка случая. Припомняме, че случката се разигра по време на празненство за рожден ден в Арбанаси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР