Пловдивчанин пострада от услугите на такси копърка и предупреди други

...
</TD
>Пловдивчанин пострада от услугите на такси копърка и предупреди други
Коментари Харесай

Клиент на такси: Погледнете машинката как полудява!

Пловдивчанин пострада от услугите на такси " копърка " и предизвести други жители да внимават при избора на компания, видя Plovdiv24.bg във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив и покрайнината. "

" Здравейте, хора, аз рядко да кача нещо по тези групи, само че с цел да не пострадат и други хора от такива " копърки " го споделям. Значи случката стартира с това такси тъкмо против Централна гара от към казиното.

Наложи ми се да се прибера незабавно и взех първото такси, което видях. Машината стартира с 1.72 лева и 2 минути по-късно стана 4 лева и крайната дестинация е бул. " Копривщица " 72.

Общо разстояние 4 км - 14 лева (да отбележа нямаше трафик и се прибрах бързо). На видеото се вижда по какъв начин скача машинката като луда на моменти. Не знам дали прави единствено този, само че определено разваля репутацията на тази компания. Таксито е 5555, а номера РВ 6993 Водоснабдителна система. Пазете се от такива копърки. "

Потребителите незабавно се усъмниха в достоверността на компанията.

" В Пловдив няма регистриран подобен оператор с 5555, жалко за парите... "

" Така като нищо не казвате ще си продължава да помпа хората и да го качваш тук с какво да ти се помогне? След като ти нищо не си му споделил? "

" Използвайте лицензираните таксита с откритите цени. Тези мошенгии се навъртат към Централна гара, автогарите и под дърво и камък. Възползват се от хора, които не са локални, а също бързащи хора без да виждат,че са от мошенгиите. За страдание нищо не може да им се направи. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР