Фокусникът Дейвид Копърфийлд е обвинен в сексуално престъпление и непристойно

...
Фокусникът Дейвид Копърфийлд е обвинен в сексуално престъпление и непристойно
Коментари Харесай

Обвиниха фокусника Дейвид Копърфийлд в сексуални посегателства

Фокусникът Дейвид Копърфийлд е упрекнат в полово закононарушение и непочтено държание от 16 дами.

Някои от хипотетичните закононарушения са осъществени, когато дамите са били под 18 години, оповестява вестник Guardian .

Обвиненията датират от края на 80-те години до 2014 година

Представител на Копърфийлд сподели пред BBC News , че обвиняванията са " погрешни и нелепи “ и " точна диаметралност на Дейвид “.

Според Guardian три от дамите настояват, че магьосникът ги е упоил, преди да прави секс с тях. Те споделиха, че не са се чувствали способни да дадат единодушие.

В четири случая дами настояват, че магьосникът ги е опипвал или ги е карал да го допират по полов метод по време на осъществявания онлайн на сцената.

Една жена сподели, че се е срещнала с Копърфийлд през 1991 година, когато е била на 15 години, и той поддържал връзка с нея посредством телефонни диалози.

Когато е била на 18, тя споделя, че са имали секс по взаимно единодушие, само че дамата сподели пред Guardian, че има вяра, че е била " обработвана ".

Адвокатите на Копърфийлд признаха връзката пред вестника, само че отхвърлиха да е имало каквото и да било обработване/подготвяне.

В настрана изказване пред BBC юристите му споделиха: " Всеки, който познава Дейвид Копърфийлд, ще ви каже, че тези скорошни изказвания на един вестник са цялостна диаметралност на същността на Дейвид.

" Всъщност Дейвид има история на рискуване на кариерата си, с цел да отбрани дамите от мощни " хищници ".

" Повечето от тези исторически обвинявания са били отправяни в предишното и всички те са толкоз погрешни в този момент, колкото са били и тогава. Дейвид изиска " доказателствата “, на които тези погрешни обвинявания настояват, че разчитат, само че те не бяха предоставени.

" За разлика от това, когато правоприлагащите органи на Съединени американски щати са разглеждали сходни въпроси, те са били разследвани задълбочено и е открито, че просто няма случай, на който да се отговори.

" Характеристиката на Guardian не дава отговор на личността на Дейвид и той продължава да поддържа всеки, който е претърпял каквато и да е форма на принуждение или дискриминация. Движението би трябвало да успее, само че подправените обвинявания би трябвало да спрат, с цел да процъфтява. Дейвид ще обмисли позицията с правния си екип и ще предприеме нужните стъпки във връзка с тези подправени и нелепи изказвания. "

Копърфийлд и преди е бил упрекван в неуместно държание и през 2018 година той отхвърли исторически обвинявания в полово непозволено държание.

" Години наред живеех с новинарски репортажи за това, че съм упрекнат в изфабрикувани, отвратителни дейности, като малко на брой разказваха историята за арестуването на обвинителя и моята непорочност “, написа той в X тогава.

Копърфийлд е един от най-известните магьосници на Америка. Той е притежател на 21 награди " Еми " и държи 11 върха на Гинес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР