НЧ Петър Янев 1939 г., НУ Св. Пимен Зографски и

...
</TD
>НЧ Петър Янев 1939 г., НУ Св. Пимен Зографски и
Коментари Харесай

Крайморие се обединява в подкрепа на Ненко Михов

НЧ " Петър Янев 1939 година ", НУ " Св. Пимен Зографски " и Община Бургас провеждат благотворително събитие в поддръжка на 39-годишния Ненко Михов от квартал " Крайморие ".

Мъжът е с диагноза израстък в региона на дребния таз. Той притиска пикочния мехур и бъбреците и затруднява ежедневните действия на Ненко. Лекари в болница в Чорлу, Турция, му дават вяра, че могат да го излекуват посредством комплицирана интервенция. За нея са нужни 40 000 евро – сума, която фамилията не може да събере, по тази причина е нужна поддръжката на положителни хора.

Ненко Михов е татко на две деца. Кампанията за набирането на средства за лекуването в Турция стартира в навечерието на Възкресение Христово.

На 7 май, неделя, от 16.00 часа, ден след огромния Християнски празник Гергьовден, поддръжката за Ненко и фамилията му продължава с набиране на средства. Събитието ще се състои на новата лодкостоянка в " Крайморие “, входът за него е 10 лв.. Колкото по-бързо се събере цялата сума, толкоз по-бързо ще бъде осъществена и интервенцията. Всяко левче е от голяма важност.

В благотворителната изява се включват:Йоана Богдева, Преслава Минасян, Иванка Богдева, Танцова група " Модерно котле ", Радостина Йовкова, Стоян Хритов, певческа група " Крайморие " към ПК " Надежда ", Детска група за национални танци от кв. " Крайморие “, детска група " Песъчинки " към ДГ " Радост “ - Филиал " Крайморие “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР