Дворът на училище в Пловдив заприлича на сметище, видя Plovdiv24.bg.

...
</TD
>Дворът на училище в Пловдив заприлича на сметище, видя Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Сметище или двор на училище? Преценете сами

Дворът на учебно заведение в Пловдив замязя на бунище, видя Plovdiv24.bg . Близо до централния вход на ОУ “Васил Левски " в регион “Източен " са струпани камари капачки, сложени в бутилки, както и съвсем цялостен резервоар под формата на сърце. Той беше дарен на учебното заведение при започване на 2021 година от " Интеракт клуб Пловдив-Филипопол “ в поддръжка на по този начин известната акция “Капачки за бъдеще ". 

Проблемът през днешния ден е, че са събрани толкоз доста капачки, че мястото наподобява по-скоро на боклучарник. Не е прелестно и това, че стотиците деца, които учат в това учебно заведение, минават отсам и виждат тази панорама всеки ден. Тя е налична и за всички жители, минаващи около учебното заведение, защото сърцето и капачките се виждат от кръстовището на изключително натоварените улици “Богомил " и “Ралица ". 

Подчертаваме, че нямаме нищо срещу събирането им за акцията, в противен случай, само че трупането по този метод води до нелицеприятни гледки.

Дали от учебното управление не са могли (или не са се организирали) да предадат събраните капачки в точния момент, ние не знаем. Все отново е добре да възнамеряват извозването им, тъй като това е учебно заведение, а не сметището на Пловдив. Plovdiv24.bg е очевидец, че купчината стои по този начин от месеци.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР