Към днешна дата има постъпили общо 62 сигнала за нарушаване

...
Към днешна дата има постъпили общо 62 сигнала за нарушаване
Коментари Харесай

МВР с актуални данни за купен вот и други нарушения на изборния процес

Към днешна дата има постъпили общо 62 сигнала за нарушение на изборния развой, формирани са 26 досъдебни производства. Според данните от Географската осведомителна система " Изборни процеси “ най-вече са сигналите на територията на областите Бургас и Варна “, заяви систематизирана информация министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, оповестиха от 

В резултат на профилираната полицейска интервенция против купения избор и стандартната престъпност, извършена през днешния ден във Варненска област, са формирани 45 досъдебни производства, като 12 от тях са по член 167 от Наказателен кодекс – за закононарушения срещу политическите права. Извършени са процесуално-следствени дейности на 14 адреса, конфискувани са голям брой описи, дебитни карти, мобилни апарати, финансови средства, както и количества опиати.

В рамките на акцията са открити двама души, оповестени за търсене, за единия от които има издадена Европейска заповед за арест – сподели в резюме вътрешният министър резултатите от полицейските дейности, осъществени на база получени оперативни сигнали.

Министър Стоянов удостовери, че чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи са задържали търсен мъж, изтърпявал присъда " отнемане от независимост “ в Централния софийски затвор, само че не се върнал от отпуск. В резултат на бързи оперативни дейности, подхванати по постъпили тази нощ сигнали, служители на реда са локализирали и арестували беглеца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР