Без каквото и да е публично съобщение община Пловдив и

...
</TD
>Без каквото и да е публично съобщение община Пловдив и
Коментари Харесай

Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица Д-р Георги Странски за движение

Без каквото и да е обществено известие община Пловдив и строителят - компания " Драгиев и Ко " на новоасфалтираната улица " Д-р Георги Странски " пуснаха остарелия пътен сектор за придвижване на коли, видя  Plovdiv24.bg.

Това се е случило в границите на днешния следобяд, защото сутринта заграждения и матнинелите към момента стояха. Автомобилите към този момент умерено минават. Вторият към този момент е реалност, факт е и маркировката на към този момент изцяло заетите паркоместа от страната на МОЛ Пловдив Плаза.

Все още затворен е най-новият сектор на улицата, който има изход към улица " Тодор Гатев " и оттова към бул. " Санкт Петербург ". Там и събрани строителните машини.

Отварянето е обвързвано с идните празници и предстоящият напор на гости в зоната с комерсиалните обекти. Предстои затваряне на улица " Д-р Георги Странски " от ул. " Генерал Радко Димитриев " до ул. " Коста Паница ". В момента там е разкопано и има ограждащи ленти около тротоарите, чиято настилка следва да бъде сменена с нова, а самите тротоари разширени.

Припомняме, че с изключение на пътното платно, 50 паркоместа и пешеходната част, планът планува ново улично и икономично осветяване и залесяване. Той е на обща стойност 3,2 млн. лева. 

Все още знаците, които указват ремонта, стоят, защото обектът не е въведен в употреба. На пътното платно стоят и казаните с отпадък, които препречват движението, има и паркирали коли, които привикнаха да престояват на ул. " Архимандрит Евтимий " до Мола, до момента в който трае ремонтът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР