Тази вечер в 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу ирландския

...
Тази вечер в 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу ирландския
Коментари Харесай

ЦСКА се изправя срещу ирландския Сейнт Патрикс в първа битка за плейофите

Тази вечер в 20:00 часа ЦСКА се изправя против ирландския Сейнт Патрикс Атлетик на Националния стадион „Васил Левски“ в първи  дуел от третия квалификационен кръг на шампионата Лига на  конференциите.

Крайният победител от двата мача ще се класира за плейофите за влизане в групите, където ще срещне спечелилия от конфликта сред датския Брьондби и швейцарския Базел. УЕФА назначи за пратеник на срещата  Куаниш Канапянов от Казахстан. Тази заран на техническата конференция преди мача той съобщи, че е впечатлен от организацията на домакините и че всички условия на европейската футболна централа са спазени прецизно.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Сейнт Патрик ще бъдат в бяло-синя екипировка. Нашият вратар ще бъде със зелен състезателен екип, а стражът на съперника ни – с черно облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Австрия – Мануел Шутенгрубер  (главен), Роланд Брандер  (първи асистент), Андреас Ротман (втори асистент), Щефан Ебнер (четвърти), а Гилфи Тор Орасон от Исландия ще извършва функционалностите на  съдийски наблюдаващ.

На касите, както и онлайн в мрежата на УРБО към момента се продават билети за дуела на цена от 20 лв. за бранш „А“ и 12 лв. за секторите „В“ и „Г“.

В 16:00 часа на стадион „Българска армия“ ще се организира следващият „Армейски следобед“, където специфичен посетител ще бъде супер звездата на българския и международен футбол Христо Стоичков.

ОЧАКВАМЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!

Вашата поддръжка е значима за нас!

САМО ЦСКА!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР