Taзи вечер стартира съвместна мащабна операция на СДВР и Агенция

...
Taзи вечер стартира съвместна мащабна операция на СДВР и Агенция
Коментари Харесай

Съвместна акция на БЛИЦ и СДВР погва "пиратите с мотори" по улиците. Още първата вечер полицаите спипаха много известен човек от мотосредите

Taзи вечер започва взаимна огромна интервенция на Столична дирекция на вътрешните работи и Агенция БЛИЦ по отношение на изрядността на мотоциклетистите. Акцията се организира на голям брой основни места на огромните булеварди в София във връзка проблем, който от години трови хората с шума си. Има доста извършители и в нито една европейска столица няма пистови мотори да безчинстват по този начин по улиците. Полицаите ревизираха огромен брой водачи на мотоциклетисти за превишена скорост, съществуване на алкохол и опиати в кръвта, безупречност на транспортните средства и други нередности.

Масова процедура е водачите да крият номерата си под опашката на мотоциклетите си, защото по този начин стават невидими и за органите на реда, и за видеонаблюдението. Всички тези, които бяха направили сходно нарушаване, бяха осъдени с акт.

Сред тестваните мотоциклетисти се оказа и секретарят на мотоклуб " Дуло " Руслан Димитров. Като мотоциклетист той бе изцяло безупречен за образец на своите сътрудници. От Столична дирекция на вътрешните работи обаче откриха друго огромно нарушаване, осъществено от него.

Какво е закононарушението му, какво споделиха той и другите извършители пред медията ни, както и цялостния репортаж по какъв начин е минала акцията, очаквайте на следващия ден в Агенция БЛИЦ!

Цветина ДАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР