Тази вечер е Хелоуин и редица родни светски гърли и

...
Тази вечер е Хелоуин и редица родни светски гърли и
Коментари Харесай

Навръх Хелоуин: Мария разтърси с това съобщение за нея и Дзвера! (пълни подробности)

Тази вечер е Хелоуин и редица родни всемирски гърли и бръмчалки окачиха да се маскират и да си ги " мерят " - костюмите, де... Всички се чудеха по какъв начин ли ще се барне Мария, откакто тези дни не спря да се пуска по долни дрехи, жартиери и каквото ви пристигна мислено.

Днес обаче Мара Отварачката беше тиха. Цял ден. Редица други се пуснаха на снимки като точките обра Джулиана Гани с визията си на някакво сходство на страшилище " монахиня ". Мара обаче йок. Няма я никаква.

И чак в този момент се разбра за какво. Самата чалгарка се изцепи пред нейни другари, че с Миро Дзвера не честват Хелоуин, тъй като... ами, тъй като целият им живот и съществуване бил Хелоуин.

" За какво ми е да се дегизирам, по-скоро би трябвало да се маскираме на кротки и положителни същества, на тихи котенца - че да не ни познаят. Ние с Мирослав непрекъснато сме като във филм на ужасите - кавги, плесници, обиди, недодялан с@кс. Какъв ти Хелоуин един път годишно, при нас е ката ден ", хилила се Мария.

Припомняме, че в действителност тези дни тя отиде в прокуратурата и смъкна всички обвинявания против Мирослав Соколов, тъй като, както обяснила, той си я пошляпвал, само че на нея това й харесвало. Хелоуин, бате, та дрънка!

Източник:

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР