Абитуриентка е дъщерята на шеф Манчев. Красивата Виктория е одрала

...
Абитуриентка е дъщерята на шеф Манчев. Красивата Виктория е одрала
Коментари Харесай

Новата жена на шеф Манчев изпрати щерка му абитуриентка! (СНИМКИ на Виктория и на Ива Бека без филри - много е различна)

Абитуриентка е дъщерята на началник Манчев. Красивата Виктория е одрала кожата на баща си, както видяха всички, зърнали я през днешния ден за първи път. На изпращането от Италианския колеж, където Вики беше ученичка, необичайно за какво не присъстваше някогашната брачна половинка на кулинаря - Марина, а на мястото беше Ива Бека - новата му жена.

Братът на Вики - Христо също беше налице, а абитуриентката бе необятно усмихната и сияеше, цялата в бяло. Момичето несъмнено е пораснало хубавица и въпреки да наподобява на татко си, е доста по-хубава от него, несъмнено. Е, вижда се и аналогия с майка й Марина също.

Тази, която събра погледите съвсем колкото Виктория обаче, беше половинката на Иван Манчев. Ива Бека пристигна барната в розово, само че не това впечатли потребителите, а фактът, че май за сефте я виждат на естествена фотография и без фотошоп.

Със сигурност разликата в лицето й е огромна. На действителни фрагменти Ива си наподобява дама на години и въобще не е чак такава блестяща хубавица, каквато е по профилните фотоси. Според мнозина някогашната на Манчев - Марина, е в пъти по-хубава от Бека, само че любовта си е обич.

" Иванчо тук яката е лапнал, тъй като Бека нито е доста по-млада от него, нито нищо, значи има същински усеща ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР