Тази сутрин започнаха снимките на най-атрактивното риалити предаване в ефира

...
Тази сутрин започнаха снимките на най-атрактивното риалити предаване в ефира
Коментари Харесай

Започват снимките на четвъртия сезон на „Игри на волята: България“

Тази заран започнаха фотосите на най-атрактивното риалити предаване в ефира на NOVA – “Игри на волята: България “. Първите снимани фрагменти по традиция разкриват хубостта на българското Черноморие наоколо до Царево. Водещи и тази година са актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които още веднъж ще преведат участниците през борбите и ще проследят техните взаимоотношения. Пред камерите на утринния блок на NOVA “Здравей, България ” те дадоха обещание на феновете извънреден каст и още по-трудни игри на Арената, която в този миг чака новите участници за първата им борба.
“Тази година подборът на участниците е свръхестествен! Бих споделила дори, че всичките са нечовеци! Говорим за страхотна физическа подготовка, а огромна част от тях са и професионални спортисти. Още на кастингите демонстрираха невероятна воля и физическа резистентност. Доста любопитно също по този начин е, че в случай че съберем всичките им медали от спортни надпревари, броя ще надвишава няколко хиляди ”, описа Ралица за новите участници в предаването, които ще се борят за огромната премия и ще изпитат волята си до краен лимит.

В четвъртия сезон на „ Игри на волята: България “ Димо още веднъж ще влезе в ролята на коментатор на Арената в зрелищните и оспорвани борби, през които ще преминат участниците. “Определено този сезон сме подготвили нещо необикновено. Игрите са доста огромни, изпипани до последния подробност и несъмнено, направени по този начин, че да съумеят да затруднят невероятните ни участници. Много са сложни и комплицирани и изискват разнообразни умения, тъй че съм сигурен, че борбата за успеха ще е повече от оспорвана ” – показа той.

„ Игри на волята: България “ още веднъж ще покаже едни от най-красивите и магични местности по Южното Черноморие. Арената ще предложи на феновете нови завършения и още по-епични борби от септември в ефира на NOVA.

Екстремният колумбийски формат Desafio е едно от най-горещите оферти на международната сцена. В България той се отличава с мащаб и самостоятелният почерк при избор на местоположения. Стартът на „ Игри на волята: България “ бе даден през 2019 година и трите сезона до момента се трансфораха в същинска сензация за българската публика.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на страницата на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР