Тази сутрин по телефона е бил заплашен журналистът Стоян Тончев.

...
Тази сутрин по телефона е бил заплашен журналистът Стоян Тончев.
Коментари Харесай

Заплашиха журналиста Стоян Тончев


Тази заран по телефона е бил застрашен журналистът Стоян Тончев. На него му е казано, че ще бъде „ открит “ и „ пребит “, в случай че не смъкна от уеб страницата си „ Либерта “ обява, обвързвана с новоизбрания основен прокурор Иван Гешев. За опасността заяви самият Тончев във фейсбук.

Той написа: „ Току-що получих 3 позвънявания от еднакъв номера със закани, че ще бъда открит и ултиматум да бъде свалена от Liberta.bg обява обвързвана с основния прокурор Иван Гешев.

Въпросната дама, изпаднала в нервност, се показа като брачна половинка на участник в контрапротеста в отбрана на кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор. Пожела ми повече пердах с железни тръби в главата! Какви дами, какви мъже ражда България! "

Обажданията са почнали малко след 9,40 часа. Днес Стоян Тончев е в съда, където се гледа делото против неговите хипотетични биячи.

През 14 януари 2016 година той беше свиреп пребит на път за дома му в Поморие. В разследване на офанзивата той бе признат в болница в сериозно положение със счупвания на черепа и челюстта./Факти
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР