Тази седмица в кухнята на Симона Загорова в предаването „Тази

...
Тази седмица в кухнята на Симона Загорова в предаването „Тази
Коментари Харесай

Деси Слава: Някои неща в поп фолка ме отвращаваха, но се подхлъзнах


Тази седмица в кухнята на Симона Загорова в предаването „ Тази събота и неделя “ гостува певицата с благ глас Десислава Донева, която в предишното беше известна като Деси Слава. Тя сподели по какъв начин се прави салата с варени картофи, майонеза и риба.

Певицата разкри, че у дома най-често готви яхнии и супи за 4-годишния си наследник. Момченцето разпознава майка си по малкия екран от много дребен, само че не обича да я слуша по какъв начин пее.
Вижте тази обява в Instagram.



„ Казвах си, че на това дете или му е стъпил слон на ушите и ненавижда музиката, или е толкоз добър, че си вика: Тая какво си мисли, че може да пее “, пошегува се изпълнителката на „ Бели нощи “.

Деси е израсла с фолклорна музика, защото цялото ѝ семейство е слушало такава и дълго време даже не е подозирала, че съществува друга. Самата тя обаче става известна с поп фолк музика макар че това не ѝ носи наслаждение.

„ Плакала съм, когато трябваше да пея поп фолк “, призна тя. „ В началото поп фолкът беше много… „ Радка, дребната пиратка “, „ единствено да те гепна… “ – по-нецензурни неща. Тези неща ме отвращаваха, само че се подхлъзнах на към 16. “.
Вижте тази обява в Instagram.



Най-много независимост певицата усеща в по-лиричната музика. По тази аргументи преди години напусна огромна музикална компания, с цел да стартира да извършва музиката, която харесва.

„ Бях млада, прочувствена, не можах да преглътна някои неща и си потеглих “, описа тя. „ В последна сметка място под слънцето има за всеки. “

Деси има две деца, които е родила на друга възраст и те много са я трансформирали като персона.

„ По-отговорна съм, по-паникьосана за някакви неща “, разкри тя. „ Няма да повярваш, само че втория път някак доста повече се тормозя. Родих първото дете на 22, след това го връчих на майка ми и започнах да си пея. “

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР