Тази седмица платформата за комуникация WhatsApp, оперираща под шапката на

...
Тази седмица платформата за комуникация WhatsApp, оперираща под шапката на
Коментари Харесай

WhatsApp въвежда нова и много желана екстра

Тази седмица платформата за връзка WhatsApp, оперираща под шапката на Meta, адресира една от най-желаните от потребителите функционалности, която досега липсваше. 
 Meta, Фейсбук, Instagram, Meta Verified и какво съставлява новата услуга
Зукърбърг копира Мъск и вкарва заплатен Фейсбук и Instagram

Пак по-скъпо за iPhone

Във вторник бе показана нова функционалност, която дава опция за потребление на един акаунт в голям брой телефони и други устройства.

WhatsApp твърди, че е разрешил проблемите със сигурността и поверителността, които преди са попречили внедряването на тази услуга.
 Снимка 616059

Новата функционалност разрешава на потребителите да свържат телефона си като едно от четири спомагателни устройства, споделящи еднакъв акаунт в WhatsApp. 

Това значи, че ще можем да свързваме телефони, уеб браузъри, таблети и настолни компютри и безпроблемно да изпращаме известия от всяко настрана устройство.

WhatsApp дава гаранция, че персоналните известия, медийните обекти и позвъняванията са криптирани от край до край. 

За да се подсигурява сигурността, в случай че главното устройство е неактивно прекомерно дълго, WhatsApp автоматизирано ще отпише профила и във всички останали свързани устройства.
 Снимка 616060

Бизнес сметките в WhatsApp също ще имат тази функционалност, позволявайки на притежателите на компании да дават на спомагателни чиновници достъп до техните бизнес сметки в WhatsApp и да дават отговор непосредствено на клиентите да вземем за пример.

Актуализацията към този момент е въведена за някои консуматори в международен мащаб и ще бъде налична за всички консуматори през идващите седмици.
 Пътуванията, бордните карти, обществените мрежи и по какъв начин да опазим персоналните си данни
Защо е рисково да демонстрираме бордната си карта в обществените мрежи

И до какво може да докара това

Освен това WhatsApp ще вкара нов способ за свързване на устройства, при който потребителите ще могат да вкарват телефонните си номера и да получават еднократен код за достъп, вместо да сканират QR код.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР